14 de juny 2012

Darrers tallers a Can Gassol




Recta final dels tallers de l'Aula de Teatre
Els grups d'adults presenten el resultat del seu treball
Aquest cap de setmana l’Aula de Teatre de l’IMAC entra a la recta final dels tallers de final de curs.
A partir del dijous 14 de juny els grups d’adults de l'Aula de Teatre mostraran el resultat del treball realitzat al llarg del curs.
Dijous 14 de juny a les 9 del vespre a Can Gassol els alumnes del Taller d’interpretació representaran Coses que dèiem avui de Neil LaBute dirigits per Pilar Pla.
Els grup de nivell 3 sota la direcció de Moisès Maicas presenten l’obra Submergir-se en l'aigua de la dramaturga catalana Helena Tornero. Aquest espectacle es podrà veure divendres 15 de juny, a les 8  i a les 10 del vespre, a Can Gassol.
Dissabte 16 de juny, a les 6 i a les 8 del vespre, a Can Gassol, el grup de niv ell 1, dirigits per Pilar Pla, presentaran Escenes d'Edmond,  un espectacle a partir de l’obra de David Mamet.
Finalment, el diumenge 17 de juny, a les 8 del vespre, a Can Gassol,  el grup de nivell 2 presentaran un espectacle de creació dirigit per Toni Arteaga i que porta per títol Amors que maten.
més informació
Entrades
Entrada a Can Gassol gratuïta amb invitació.
Recollida d’invitacions a les oficines de l'IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.

publicat per
13 de juny de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...