27 de juny 2012

Tornen les Nits d’Estiu a Cirera amb música, teatre i cinema




El cicle que promou l'associació de veïns arrenca per Sant Joan amb una cercavila i música cubana

El pati de l’antiga escola Joanot Martorell acollirà una nova edició del cicle ‘Nits d’estiu a Cirera’, que promou l’associació de veïns d’aquest barri. Un cicle que arrencarà la nit del 23 amb la revetlla de Sant Joan i que ,seguint el format d’anys anteriors, incorpora una oferta basada en la música, el teatre i el cinema amb l0’objectiu de donar a conèixer grups locals i comarcals. Cada dissabte, fins al 21 de juliol, hi haurà una proposta per gaudir a l’aire lliure. Aquest dissabte el Nits d’Estiu arrencarà amb una cercavila protagonitzada per Kitocaquè?, Boetukada i Espurna de Foc. Posteriorment serà el torn del grup Oye que pasa, que ofereixen ritmes rumberos i de música cubana.

De cara a les properes setmanes, destaquen els concerts com els que oferiran els grups 3dJazz i Momen & La banda tarumba, i el grup Estudi Lokal, els dies 7 i 21 de juliol; la projecció de la pel·lícula Slumdoog Millionaire, el dia 14, i la proposta escènica  acàrrec del grup de teatre de l’IES Thos i Codina i Grup H, de la Vocalia de dones del Pla d’en Boet.

publicat per
22 de juny de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...