17 de juny 2012

Sala Cabanyes acomiada aquesta tarda les representacions de Oh Happy Day !!!




Avui a 2/4 de 7 de la tarda última representació de Oh Happy Day a Sala Cabanyes.
Degut a l'èxit del musical esta previst reposar-lo desprès de l'estiu o sigui que no patiu si no heu pogut venir durant aquets dies  !!!

"Oh Happy Day!" explica la història d’una dona que, per circumstàncies de la vida, s’ha d’amagar en un convent i viurà situacions molt divertides amb la resta de la congregació i un grup d’alumnes. La història se situa en un barri degradat i comença amb la creença que la música i les casualitats poden provocar canvis positius. Es tracta d’una comèdia musical divertida, sorprenent i que farà que l’espectador s’emporti un bon regust de la darrera representació de la temporada de la Sala Cabanyes.

“Oh Happy Day!” ha estat pensat en base a un model participatiu. La companyia està formada per gairebé 200 persones. L’equip compta amb una coral infantil d’una cinquantena de nens i nenes, que durant les representacions cantaran en directe des de les llotges laterals a l’escenari. L’obra disposa d’un cor al fossar format per una vintena de cantants, la majoria d’ells provinents de la Coral de la Sala Cabanyes. La resta de l’equip el completen gairebé una setantena d’actors en escena i pràcticament una vintena de músics a banda de la direcció, la tècnica i la logística.

“Oh Happy Day!“ és resultat de la voluntat de l’actual junta d’obrir la Sala Cabanyes a la ciutat. Una voluntat que s’ha traduït amb la col•laboració de l’entitat amb l’Escola Municipal de Música o amb Òmnium Cultural, materialitzada amb les representacions de Sant Jordi.

Guia pràctica

RESERVA ANTICIPADA DE LOCALITATS
de dilluns a divendres, al telèfon 618 77 30 13 (de 6 a 9 de la tarda)
dissabtes i diumenges, en horari de taquilla, al telèfon 93.790.85.02
tot el dia a

HORARI DE TAQUILLA:
Divendres i dissabte de 8 a 9 del vespre, el cap de setmana de la representació.
 Diumenge de 2/4 d’1 a 2.
Una hora abans de començar la representació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...