25 de juny 2012

L'obra guanyadora del Premi Boira de Teatre arriba a Manlleu





Quatre representacions del muntatge “Al límit”, d’Emili Jané, Una escena de l'obra 'Al límit', d'Emili Jané.

El Teatre Centre de Manlleu presenta la seva darrera producció "Al límit", guanyadora del Premi Boira de Teatre 2011. Les representacións es faran els dos propers caps de setmana: divendres 22 de juny, a les 10 de la nit, i els propers 29 i 30 de juny, també a les 10 de la nit, i l’1 de juliol a les 6 de la tarda.

El guió de l'obra està escrit per Emili Jané. La direcció és de Josep Colomer, que ha comptat amb Rosa Baulenas com a ajudant de direcció i un repartiment amb dos únics actors: Miquel López i Josep Maria Pradell.
El muntatge mostra una situació inversemblant: dos homes en un tanatori, tancats, i un mort de cos present. Sense possibilitat de sortir, els espais s’encongeixen, les distàncies s’escurcen. Els dos homes, sense voler-ho, han de compartir una nit. De mica en mica, es va teixint un diàleg en el qual s’endevinen dues personalitats ben diferents, antagòniques. El temps passa lentament, mentre la convivència dels homes es va fent insuportable. Sortir del tanatori, obrir una porta tancada i sortir, és l’única possibilitat.
Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir a l’avançada a la Llibreria Jordà de Manlleu o a taquilla una hora abans de la funció.
El Teatre Centre vol dedicar la seva representació d’aquest cap de setmana a la memòria d’Emili Teixidor, traspassat aquest dimarts.

publicat per
21 de juny de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...