11 de juny 2012

Joan Pera torna al Teatre Condal amb "'Joan Pera Capri'




El mataroní Joan Pera torna al Teatre Condal amb un nou espectacle “Joan Pera Capri”.La cita serà el proper 12 de juny on l’actor oferirà un recull d’alguns dels monòlegs més coneguts de l’humorista Joan Capri com “El pobre González” o “Nàufrags”. Pera assegura que un espectacle d’aquestes característiques queda en la memòria dels espectadors, perquè aquest personatge es va convertir en una caricatura dels catalans i ha estat valorat de generació en generació.
Pera afirma que ha escollit aquest personatge per l’estima que li té i per la seva bona relació durant el rodatge de la sèrie de TVE, Doctor Caparrós,on tots dos hi participaven. El mataroní explica que l’humor de Capri és molt especial i està ben valorat pels catalans, per aquest motiu s’ha decantat per ell.
“Joan Pera Capri” es va presentar el passat 7 de maig al Teatre Kursaal de Manresa, amb dues funcions que van aconseguir més d’un miler i mig d’espectadors. Pera explica que l’espectacle ha estat un èxit fins el moment i espera que continuï en la mateixa línia.
L’espectacle es podrà veure segons ha avançat Joan Pera a les properes Santes.

publicat per
Alba Garcia
5 de juny de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...