14 de gener 2014

1.200 persones han vist Els Pastorets al Teatre Principal


publicat per
7 de gener de 2014

1.200 persones han vist Els Pastorets al Teatre Principal

El teatre ha estat ple cada dia, fins i tot es va programar una nova obra pel dia de Reis que no estava contemplada davant les nombroses peticions que hi havia.

El director, Jordi Pons, s’ha mostrat molt satisfet per la resposta de la gent. Pons ha valorat que l’obra hagi agradat el públic, una obra qu aquesta vegada era especial. Recordem que s’ha fet una versió de la història d’Els Pastorets amb fragments de textos d’obres tradicionals ja escrites. L’obra s’ha fet en motiu dels 150 anys de la Societat Coral l’Esperança, però també hi ha participat el Grup Artístic Carles Xena.

Pons ha destacat el treball de totes persones que s’han implicat en la representació, des dels actors fins tot el personal tècnic, vestuari i altres aspectes. De fet, han estat al voltant d’una setantena de persones que ha posat el seu gra de sorra per tirar Els Pastorets endavant.
Tal com ja va avançar el mateix Jordi Pons, a partir d’aquest proper Nadal la representació d’Els Pastorets ja tornarà, com és habitual, als Seràfics. A partir de la setmana que ve, el Teatre Principal ja arrencarà la nova temporada de representacions. Donat que Els Seràfics donarà d’aquí a poc el tret de sortida al concurs de teatre, la majoria d’obres programades seran de caire familiar i musical.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...