25 de gener 2014

Diumenge Els Pastorets de Calaf faran entrega de la donació a l’Hospital Sant Joan de Déu




publicat per
23 de gener de 2014

Aquest diumenge tindrà lloc la darrera representació dels Pastorets de Calaf que, fins al moment, ha atret l’interès de gairebé a 1.700 espectadors. Enguany, els Pastorets calafins són per primera vegada solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues i per això l’objectiu al llarg de tota la temporada ha estat intentar captivar al màxim d’espectadors possible que volguessin gaudir d’un gran espectacle i que, alhora, se solidaritzessin amb aquesta causa solidària. Durant aquesta última representació de diumenge, 26 de gener, a les 17:30, se celebrarà l’acte d’entrega dels diners aconseguits durant les 5 representacions. 

La col·laboració amb l’hospital maternoinfantil suposa que el Casal de Calaf dóna 1 euro de cada entrada venuda amb l’objectiu d’ajudar a finançar les activitats que formen part del programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu. Amb aquestes activitats es vol minimitzar el risc d’impacte de l’hospitalització de nens i nenes. Qui ho vulgui, també pot col·laborar amb aquesta iniciativa a través de la fila 0, amb el número de compte: 2013 6045 47 0200024733.

Entrades, dates i horaris

Les entrades es poden comprar a través del Telentrada (www.telentrada.com i 902 10 12 12) i a la Taquilla del Casal de Calaf el mateix dia de la representació, de 12.00 a 13.00 hores o bé 1 hora abans de l’espectacle. Els socis del Casal de Calaf, TresC, el Club Super3, RACC i els subscriptors de La Vanguardia, Regió 7 i La Veu de l’Anoia tenen descomptes en el preu de l’entrada.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...