15 de gener 2014

5.400 espectadors han vist “Els Pastorets” de la Joventut de la Faràndula




publicat per
13 de gener de 2013
Foto: Àlex Callao


Dissabte passat la Joventut de la Faràndula va rebre representants de les entitats del Vallès que durant aquest Nadal han representat Els Pastorets.

Quatre de les cinc entitats que realitzen la tradicional representació van ser presents a la presentació que Salvador Peig els va oferir sobre el teatre i van poder veure les interioritats que ofereix una obra tant seguida com és la Dels Pastorets. Els representants de la Comissió Sant Antoni Abad de Canovelles, els Amics dels Pastorets de Granollers, el Social Teatre de Terrassa i el Centre Sant Vicenç de Sabadell van poder, a més veure el muntatge de la Joventut.

Més de 5.400 espectadors han omplert en les vuit representacions el Teatre de la Faràndula, amb una mitjana de 700 espectadors per funció. Aquestes dades mostren la vitalitat i fortalesa d’una entitat que ha aconseguit augmentar els espectadors i entrades venudes respecte l’any passat.

Més de cent actors i una vintena de tècnics han estat els responsables dels Pastorets representats al teatre, que un cop més ha estat a través del tradicional text de Folch i Torres.

Abans de tancar la temporada de Pastorets, l’entitat ha volgut recordar que queda una darrera oportunitat de gaudir de la funció, aquest cop protagonitzada pels alumnes de Teatre Infantil i Aula Jove, que representaran l’obra en la seva versió infantil.

Josep Maria Closas i Aura Fernández, guanyadors del Concurs de Cuplets

Els guanyadors d’aquesta edició, que ja en fan deu, han estat en Josep Maria Closas i Aura Fernández. Una gran quantitat de participants han mostrat l’interès que desperta aquest muntatge i, en concret, aquest concurs.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...