30 de gener 2014

Nou rècord d'abonats a la temporada estable del Teatre Monumental




publicat per
27 de gener de 2014

Ahir va començar la temporada estable al Teatre Monumental sota el títol de Teatre i Universos amb La Flauta Màgica dels Dei Furbi. Aquesta temporada s’ha assolit un nou màxim en el número d’abonats amb 479 persones que podran gaudir dels 6 espectacles del cicle i que suposa un 61% de l'ocupació del teatre. D’aquesta manera s'ha passat dels 403 abonats de fa dues temporades, als 446 de l'anterior fins a la xifra actual.

El cicle Teatre i universos s’allargarà fins al 13 d’abril i portarà a Mataró alguns dels grans èxits teatrals de l’any amb noms destacats com ara Montserrat Carulla, Juan Diego Botto, Francesc Orella, Sílvia Bel, Ramon Madaula, Andreu Benito i Àlex Rigola entre d’altres.

El 9 de febrer s’inicia un altre cicle d’arts escèniques a la ciutat, una nova edició del De boca a orella que portarà a Can Gassol espectacles de petit format que s’han fet grans a través del boca a orella. Aquesta nova temporada ofereix quatre espectacles, començant amb Flors Silvestres (9 de febrer) de Marc Chornet i amb la mataronina Clara de Ramon en el repartiment. També es podrà veure Red Pontiac (15 de març), Ârtica (23 de març) i Insomni (27 d’abril).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...