31 de gener 2014

La Faràndula acomiada ‘Els Pastorets’ amb més de 6.000 espectadors




publicat per
http://www.isabadell.cat
29 de gener de 2014
per David B.

La Sala ha acollit el passat cap de setmana els ‘Pastorets Infantils’, l’aposta més jove dels petits de l’entitat.
Els Pastorets infantils exhaureixen les entrades en les dues úniques funcions.
La Joventut de la Faràndula tanca definitivament el cicle de Els Pastorets d’aquesta temporada aconseguint que més de 6.000 espectadors gaudeixin de l’espectacle nadalenc.

Els més petits de la Joventut de la Faràndula han estat els encarregats de tancar el cicle de teatre nadalenc amb dues sessions del clàssic de Josep Maria Folch i Torres, en versió infantil. Els Pastorets infantils, s’han realitzat amb gran professionalitat tant pels setanta alumnes del Taller de Teatre Infantil i de l’Aula Jove, com pels seus joves directors Laia Closas, Pol Moix i Ferran Vidal.

Marc Salvador i Òscar Camí, han interpretat magníficament la parella protagonista de l’obra com a Lluquet i Rovelló respectivament. Paula Del Río, deixa en bon lloc el paper de Satanàs, liderant els dimonis juntament amb Berta Puig, que ha interpretat el paper de Llucifer. En el personatge de Jeremies, hi trobem a Marc Pons i en el de Sant Miquel a Alba Garcia.

En aquesta edició s’ha renovat la imatge i s’ha realitzat un tràiler de la representació, així com un making off de l’espectacle que els espectadors han pogut trobar a la venda al teatre.
La Joventut de la Faràndula a través del Taller de Teatre Infantil i de l’Aula Jove pretén inculcar als infants els valors del teatre des de ben petits, afavorint-los en el seu creixement i desenvolupament.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...