29 de gener 2014

Punt i final als ‘Pastorets’ del Sant Vicenç amb més de 2.200 espectadors




publicat per
27 de gener de 2014
per David B.

La nova direcció de Els Pastorets aconsegueix convèncer als espectadors del Teatre Sant Vicenç.
La representació ha incorporat entre les novetats d’aquest any, una font que raja aigua i un cel estrellat.
Els Pastorets del Centre Sant Vicenç han baixat el teló aquest diumenge amb un bon regust de boca, després que Joan Olivella, Magda Palau, Alba López, Llorenç Costa i Anna Morcilo, s’estrenessin com a directors de la representació.
El clàssic del Nadal, s’ha acomiadat del seu fidel públic fins a la propera temporada, comptant amb una gran resposta d’espectadors, amb més de 2.200 en les 11 representacions al Teatre Sant Vicenç del barri de la Creu Alta. Els nous directors de la representació han aconseguit superar el desafiament de consolidar Els Pastorets com un espectacle dirigit a un públic bàsicament familiar.
Podeu veure l’àlbum ‘Els Pastorets Teatre Sant Vicenç‘ a Flickr.
Joan Olivella, director de l’espectacle juntament amb Magda Palau, Alba López, Llorenç Costa i Anna Morcilo, ha assegurat que l’equip de direcció es senten satisfets pel treball realitzat i l’èxit aconseguit.
En aquest primer any com a directors, sortim molt contents de que tot hagi sortit bé i haver tingut una bona resposta del públic i dels propis actors del repartiment. El nostre objectiu era que la gent gaudís molt d’una obra de Nadal i tradicional i crec que ho hem aconseguit”, ha afirmat Olivella.
El jove director assegura que encara hi ha molta feina a fer i que s’han de millorar moltes coses de cara a la propera temporada i s’ha mostrat especialment satisfet per la feina realitzada pels més de 150 actors que han participat en el muntatge.
Propera representació
El Centre Sant Vicenç ja comença a escalfar motors per a la reestrena d’un dels seus èxits de la darrera temporada, Aladí i la llàntia meravellosa, previst pel proper 23 de febrer.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...