31 de març 2014

Amarillo



La companyia Teatro Línea de Sombra és un dels grups més cèlebres del teatre mexicà contemporani. Arrelats a un teatre polític i compromès, les seves creacions estan plenes d'imatges viscerals i de paisatges sonors i evocadors que donen lloc a una impressionant riquesa narrativa. Han estat guardonats amb el premi al millor Teatre d'Investigació a Mèxic i han realitzat gires per nombrosos països del continent americà i d'Europa.

Un home creua la frontera que separa Mèxic dels Estats Units però desapareix abans d'arribar al seu destí: Amarillo, a Texas.
               
Poètica visual on aquest home absent adquireix múltiples cares i noms que vénen a simbolitzar l'esperança i la desesperació que experimenten els milers d'immigrants mexicans que intenten creuar la frontera cap als Estats Units. Amarillo aborda la complexa naturalesa de la identitat individual i nacional en una època d'èxode.

Més informació de l'espectacle aquí.
Entrades d'11,5 a 23 € aquí.

La crítica ha dit d'Amarillo
Amarillo fa el que el millor teatre contemporani pot fer: donar-te un cop de puny a l'estómac, activar-te els sentits, sorprendre't i incomodar-te tot connectant-te a una realitat existencial que potser no és la nostra però que ens cal reconèixer. The Seattle Times (EUA)

Hi ha molta vida en aquest conte trist explicat d'una manera tan creativa, el seu impacte és molt fort. The Globe and Mail (Canadà)

Una representació molt clara d'una crua realitat, amb una excel·lent posada en escena per part de Teatro Línea de Sombra, que compta amb destacades interpretacions i un acurat desplegament d'efectes visuals i sonors. El correo cultural (Veneçuela)

Us hi esperem!
Teatre Nacional de Catalunya

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...