29 de març 2014

MÉNAGE À TROIS del Grup Filagarsa, és l'obra musical de la temporada



publicat per

El Grup Filagarsa de Molins de Rei ens porta teatre a ritme de Jazz

Amb un espectacle de creació pròpia, el Grup Filagarsa ens presenta una peça de teatre musical amb molt de ritme. Una obra que vol trencar el tabú sobre sexe que ha envoltat a les dones durant molt de temps i les situa com a protagonistes de la història. Es podrà veure dissabte 29 de març a La Cate de Figueres i diumenge 30 de març a l'Ateneu de Sant Just Desvern.
Ménage à Trois ens parla de tres veïnes, amb situacions amoroses complicades, es converteixen en companyes d'experiències com: un streptease masculí, una reunió de tuppersex o converses plenes de fantasies eròtiques que trencaran amb l'estereotip que les dones no parlen de sexe. Quins són els límits del sexe? Fins on podem arribar? Una fantasia deixa de ser-ho quan es compleix? Una relliscada d’una nit cal confessar-la a la parella? El sexe telefònic és una infidelitat? És necessari estimar algú per mantenir-hi relacions sexuals?

El grup Filagarsa neix l’any 1988 com una iniciativa pedagògica dins el Centre de formació Professional Sagrat Cor de Sant Vicenç dels Horts. La màgia del teatre i la passió d’un grup d’alumnes va fer que s’agrupessin, un cop finalitzats els seus estudis, per formar un grup de teatre. Pel camí han representat

comèdies, clàssics, drames, cabarets, monòlegs... i musicals.  Des de l’any 2000 el grup de teatre Filagarsa del Foment s’ha bolcat de ple en la realització de muntatges musicals: Benvinguts a Broadway, Frankenstein, The West End Club, L’Àngel de la Música, Sweeney Todd, Besa’m, Kate i Nadal a Halloween són un clar exemple del treball i l’empremta que Filagarsa intenta deixar en cadascun dels seus espectacles.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...