24 de març 2014

Convocat el primer Premi Espai A al millor projecte escènic amateur de Catalunya



publicat per
18 de març de 2014

El guanyador s’estrenarà durant la 17ª Fira Mediterrània de Manresa

Espai A, la Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, ha convocat la primera edició del Premi Espai A al millor projecte escènic amateur de Catalunya

El projecte guanyador s’estrenarà en el marc de la 17ª edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 9 al 12 d’octubre de 2014. El guardonat també rebrà 6.000€ com a suport econòmic a la producció, assessorament artístic per part de professionals del sector i la representació en la temporada 2015 d'Espai A.

L'objectiu del premi és impulsar la producció i el muntatge escènic dels textos proposats per l’organització (Terra baixa, d’Àngel Guimerà; La rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra; Aigües encantades, de Joan Puig i Ferreter, o Antaviana, de Pere Calders/Dagoll Dagom), i que combinin qualitat, creativitat i multidisciplinarietat.

La convocatòria va adreçada a associacions sense finalitat de lucre que dediquin la seva activitat al teatre, el cant, la dansa i/o la música i que puguin acreditar una trajectòria mínima de 3 anys.

Podeu enviar les vostres propostes fins el 2 de maig.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...