01 de març 2014

Èxit del comiat artístic de Montserrat Carulla



publicat per
http://diarimaresme.com
25 de febrer de 2014


El Teatre Clavé de Tordera ha obert una nova funció de ‘Iaia!!!‘, l’espectacle amb què l’actriu Montserrat Carulla s’acomiada dels escenaris. Des del teatre torderenc han manifestat que els principals motius per obrir una nova funció ha estat “el gran interès que ha despertat i segueix despertant l’espectacle entre el públic”. En aquest sentit, les entrades per al diumenge 6 d’abril s’han exhaurit ràpidament. La nova funció serà el dissabte 5 d’abril, a les 7 del vespre, a la Sala Gran del Teatre Clavé.


Protagonitzada per Montserrat Carulla, Vicky Luengo i Aleix Peña i escrita i dirigida per Roger Peña, Iaia!!! és la comèdia amb la qual Carulla s’acomiada dels escenaris. Per tant, assistir com a públic al teatre de Tordera és una oportunitat única per a retre un homenatge a la veterana actriu catalana, que ha decidit posar punt i final a una reeixida carrera professional als seus 83 anys. Les entrades tenen un preu de 16 euros i ja estan a la venda a la taquilla del Teatre Clavé i al web entrades del mateix teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...