27 de desembre 2014

EL PAÍS DEL PA AMB TOMÀQUET



publicat per

LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU

'El país del pa amb tomàquet' de la Companyia del príncep Totilau

Dues extraterrestres quan han estat un any a l'escola tornen al seu planeta per explicar-los les festes i tradicions catalanes.

El país del pa amb tomàquet és un espectacle per a tots els públics que tracta sobre les festes i tradicions catalanes des d'un punt de vista molt peculiar: el de dues extraterrestres que han estat un any convivint amb els nens i nenes en una escola del nostre país.

Quan tornen al seu planeta blau, expliquen en una conferència als seus veïns extraterrestres com és Catalunya, el "país del pa amb tomàquet", i com som els catalans, seguint el calendari de les nostres festes i tradicions populars: la castanyada, les festes de Nadal, Carnestoltes, Setmana Santa, Sant Jordi, Sant Joan i la Festa Major.

El país del pa amb tomàquet, coproduït amb el Teatre de l'Aurora, és una creació dels anoiencs La companyia del príncep Totilau, que en els darrers anys han estrenat espectacles per a públic familiar d'èxit com Sis Joans, de Carles Riba, en coproducció amb el TNC (2008) o La tempesta, de Shakespeare, en coproducció amb el Temporada Alta (2008).

Direcció: Marc Hervàs / Dramatúrgia: Marc Hervàs / Intèrprets: Clara Dalmau i Mònica Torra / És una coproducció de Ca l'Ubú, SL, i el Teatre de l'Aurora, amb la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals.

27/28 DESEMBRE
Diissabte a les 19 h
Diumenge a les 12 h
FAMILIA
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 50 minuts
Preu: 8 € / 6 €
Edat recomanada: entre 3 i 8 anys

Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...