30 de desembre 2014

ELS PASTORETS DE TORELLÓ PRESENTEN, AQUEST ANY, QUATRE FUNCIONS DE ‘LA GRAN AVENTURA D’EN LLUQUET I EN ROVELLÓ’



publicat per
23 de desembre de 2014

L’elenc teatral de Nou 69 Teatre treballa des de fa setmanes en la preparació de l’espectacle nadalenc per excel·lència, els Pastorets. De tota manera, com ja és habitual, els Pastorets torellonencs tindran una pinzellada especial, començant pel títol: ‘La gran aventura d’en Lluquet i en Rovelló’. Aquest Nadal se’n faran quatre funcions els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 4 de gener, a més de la versió gamberra del dia 28 de desembre.

Amb direcció de Marc Casanova i Eduard Pujol –que també interpreten els dos pastors protagonistes-, els Pastorets de Torelló tenen les seves principals novetats al repartiment, que es torna a regirar en relació a anys anteriors. Pastors, àngels i dimonis, fins pràcticament un centenar d’intèrprets, tornaran a deambular per l’escenari del Teatre Cirvianum.

‘La gran aventura d’en Lluquet i en Rovelló’ és una producció de Nou 69 Teatre i el Teatre Cirvianum. L’espectacle s’estrenarà el dia 25 de desembre a les 9 del vespre, i se’n faran tres funcions més, el 26 de desembre i l’1 i el 4 de gener, a les 6 de la tarda.

D’altra banda, el dia dels Sants Innocents, 28 de desembre, a les 9 del vespre, es representarà l’única funció de ‘La gran aventura d’en Lluquet i en Rovelló XXL’, una versió molt especial dels Pastorets, adequada a la data, estripada i políticament incorrecta.

Les entrades es poden adquirir anticipadament i sense comissions a través de la web del mateix teatre: www.teatrecirvianum.cat. Els preus són de 10 euros si es compra anticipadament o a taquilla des d’una hora abans. Pels menors de 14 anys el preu és de 7,50 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...