31 de desembre 2014

Els Pastorets de l'Espluga recuperen el fossat per l'orquestra



publicat per
27 de desembre de 2014

Les representacions comptaran amb nous efectes especials i il·luminació renovada.
Imatge de l'orquestra al fossat en un dels assajos Foto: J. Morató

Els Pastorets de l'Espluga de Francolí recuperen enguany el fossat del teatre del Casal destinat a l'orquestra. Aquest espai, que només s'havia arribat a utilitzar quan es va inaugurar la sala, fa uns 50 anys, i amb motiu d'un espectacle de Sarsuela, acollirà l'Orquestra dels Pastorets dirigida per Sergi Esparza.

El grup Tratea Teatre ja havia plantejat aquesta possibilitat i l'Ajuntament ha proporcionat el suport tècnic necessari per utilitzar, de nou, el fossat. D'aquesta manera, els músics, que fins ara havien tocat davant les primeres files de l'escenari a peu de platea, utilitzaran l'espai a les representacions dels dies 25 i 28 dedesembre. Després el fossat es tornarà a tapar.

A més, les representacions d'aquest 2014 incorporaran tècniques de mapping a través de projeccions sobre els decorats a més de nous efectes especials que es volen mantenir en secret fins el dia de la primera representació. La il·luminació s'ha millorat gràcies a la utilització de leds que permeten crear ambients més realistes.


Les entrades per a les representacions dels dies 25 i 28 de desembre a dos quarts de set de la tarda es poden adquirir al preu de 10 euros els socis del Casal i 12 els no socis (6 euros els infants) abans de l'espectacle a la taquilla del teatre del Casal.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...