27 de desembre 2014

Torna la tradició i la màgia al Teatre Auditori de Granollers amb 'Els Pastorets'



publicat per
http://www.aravalles.cat
25  de desembre de 2014

Les funcions d’en Lluquet i en Rovelló seran els dies 27 i 28

Els Pastorets de Josep Ma. Folch i Torres, el conte més popular de les festes, torna al Teatre Auditori de Granollers de la mà dels Amics dels Pastorets, amb David Bassa com a president, el 27 de desembre, a les 19 h, i el 28 de desembre, a les 11 h i a les 19 h.

Les aventures d’en Lluquet i en Rovelló arriben a l’Auditori tot estrenant direcció amb el valencià, Pablo Bravo, i el seu equip: Ana Velázquez, fisioterapeuta i posturòloga i Maria Aragó, subdirectora de l’espectacle. A més, i per segon any consecutiu, Els Pastorets comptaran amb la col·laboració de l’entitat Amics dels Gegants i Capgrossos.

Enguany la durada de l’espectacle ha variat, tot passant de dues hores a una hora i trenta minuts amb l’objectiu de fer-ho més dinàmic i amè per a tots els públics.


L’escenografia i el vestuari es conserven iguals que l’any passat i, pel que fa als efectes sonors i de llum són totalment nous, amb molts més efectes visuals i sorpreses auditives per tal de recrear l’atmosfera i fer entrar al públic dins el bosc tenebrós. En aquesta nova edició, a més, “els nens gaudiran més que mai, ja que les nostres fures i àngels estaran molt i molt a prop, tant com per tocar-los la cua o les ales!”, ha avançat el president.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...