28 de desembre 2014

Un circ de Nadal per acomiadar l’any, de la mà de Cronopis



publicat per
www.totmataro.cat
24 de desembre de 2014
Mireia Biel / Foto: Anna Aluart 

Tècniques de perxa xinesa, roda cyr, quadrant coreà o malabars

L’espai de circ Cronopis organitza un circ de Nadal per acomiadar aquest 2014. Entre el 27 i el 4 de gener es podrà veure l’espectacle que diverses companyies de la ciutat han preparat per representar a Can Fugarolas. Un seguit de components de col·lectius dedicats al circ de la nostra ciutat han preparat un espectacle en el qual s’hi podran veure les acrobàcies més impossibles, tècniques de perxa xinesa, roda cyr, quadrant coreà i malabars, que centraran un espectacle de circ ple d’humor que vol fer riure a petits i a grans. Pensat per a tots els públics, especialment el familiar, el circ de Nadal vol portar els espectadors a situacions d’absurd per fer-los riure com mai també, a través dels pallassos.

Entrades anticipades
Els dies 27 de desembre i 3 de gener es podrà veure l’espectacle a dos quarts de set de la tarda, mentre que el 28 de desembre i el 4 de gener, les representacions es faran a les 12 del migdia. Les entrades es poden aconseguir a la taquilla una hora abans de l’espectacle o de forma anticipada a la botiga Artijoc.


Can Fugarolas acull l’espectacle, ja que la companyia de circ Cronopis és un dels col·lectius que des de fa un any hi està instal·lat, al carrer Tolón.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...