13 d’abril 2015

Presentació del disc compacte de “Els Pastorets de Sitges”



publicat per
8 abril 2015

El disc recull les partitures originals d’El primer Nadal dels Pastors de mossèn Rossend Fortunet, a més de les aportacions dels mestres sitgetans Manuel Torrens i Jordi Pañella que, per primer cop, han estat enregistrades en un compacte.  

L’Associació Teatral “Pastorets” de Sitges, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges, presenta el dimarts 14 d'abril, a les 19.30 hores, a la sala d'actes del Casino Prado Suburense, el disc compacte Els pastorets de Sitges.

Es tracta d'una producció musical que, sota la direcció de Juanjo Rocha, recupera el repertori complet d’uns Pastorets que compten amb una història gairebé centenària, que va començar a Figueres el 1923. El disc, a més de les partitures originals d'El primer Nadal dels Pastors de mossèn Rossend Fortunet, recull aportacions dels mestres sitgetans Manuel Torrens i Jordi Pañella, enregistrades per primera vegada en un compacte.

Clàssics com Garranyic! Garranyac!, Som les fúries de l'infern, Cançó d'en Llufa, Venim d'Orient i molts d'altres, es presenten en un CD que es podrà adquirir el dia de la presentació, la diada el dia de Sant Jordi  i a les activitats de l'Associació Teatral Pastorets de Sitges.

Juanjo Rocha ha dirigit els cantaires sitgetans, acompanyats musicalment per Cecília Burguera (violí), Mónica Cruzata (viola), Antonia Parapar (violoncel), Eduard Arribas (contrabaix) i Hèctor Valls (piano). El productor artístic del disc ha estat Esteve Molero; i el tècnic de so, David Casamitjana.


El treball ha comptat també amb altres col·laboracions com la de l’artista Pilar Mena, encarregada de la portada del disc.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...