23 d’abril 2015

Presentat el veredicte del 2n fotoconcurs de Pastorets



publicat per
21 abril de 2015
foto : Primer premi: 'Guarda Miquel', de Jaume Pujal

La segona edició del fotoconcurs 'Els meus pastorets', organitzat per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, ja té els noms dels guanyadors, escollits en el marc de l’assemblea celebrada dissabte 18 d’abril de 2015 a Caldes de Montbui.
El primer premi ha estat per Jaume Pujal, de Granollers i la fotografia titulada Guarda Miquel, el segon premi per a Joan Antoni Closes, de Manresa per l'obra Levitació, i el tercer premi ha estat per La luxúria de Jordi Forés de Manresa.

El jurat, a més, ha cregut convenient atorgar també els següents accèssits a les següents fotografies: Àngels i dimonis, de Lluís Zamora, de Palafrugell; Petó celestial, de Marta Pujal, de Granollers; Confessions, d’Anna Maria Ferrarons, de Granollers; Pietat, de Lluís Vilaró, de Granollers.

Al concurs hi han participat 98 fotografies de 23 autors diferents. El jurat l’han format Jordi Alavedra (Manresa), Josep Maria Homs (Súria), Frederic Garrido (Berga), Juan Carlos Verde (Mataró), Josep Porta (per la Coordinadora de Pastorets) i Lleonard del Rio com a secretari.
Al web de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya es poden trobar totes les fotografies participants, així com les fotografies premiades.

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya ha volgut felicitar els guanyadors i agrair a tots els concursants la seva participació. "Entre tots fem els Pastorets un fenomen cada cop més gran", han afegit els organitzadors.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...