21 de maig 2015

LA BELLA, LA BESTIA Y TODA SU FAMÍLIA


publicat per
21 de maig de 2015

'La bella, la bestia y toda su família' de Martha Escudero

L'aplaudida narradora Martha Escudero adapta "La bella i la bèstia" per explicar-nos un culebrot del 1740.
La narradora mexicano-catalana Martha Escudero torna al Teatre de l'Aurora amb l'original adaptació de la novel·la La Bella i la Bèstia, escrita a mitjans del segle XVIII per Gabrielle de Villenueve i que la narradora defineix com "un culebrón de 1740".
Originàriament, aquesta cèlebre i popular història es va escriure com un conte de fades amb què l'escriptora francesa criticava la societat que obligava a les dones a casar-se per convivència. Aquest rerefons, així com el món màgic de les fades (les seves lleis, els seus poders, les conseqüències dels seus encanteris...) s'ha anat perdent al llarg del pas del temps amb les diverses adaptacions i versions que s'han fet d'aquest clàssic.

Martha Escudero, amb una particular posada en escena ens convida a traslladar-nos al món de les fades des d'un espai quotidià i familiar, tot recuperant la cada vegada més oblidada costum d'explicar històries mentre es feineja.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
21 MAIG
Dijous a les 21 h
Durada: 60 minuts
Preu: 7 € / 5,50 €
ESPECTACLE EN CASTELLÀ
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75
info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...