25 de maig 2015

Romeu i Julieta Story



publicat per

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2014-2015: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, representats per un total de quinze grups formats per joves i adults, que es realitzen entre Can Gassol i el Teatre Monumental.

El grup del Taller d'integració teatral, dirigit per Jaume Amatller amb la col·laboració de Marta Hernàndez, presenta una versió lliure de l'obra Romeu i Julieta de William Shakespeare amb la participació dels alumnes de banda de l'Escola Municipal de Música de Mataró.

La història de l’amor, de l’amor etern i desitjable. Shakespeare ens parla de conviccions, d’esperança, de poder, de lluita i de la força de l’amor a la recerca de la bellesa, l’amistat i la fraternitat.

L'Equip de Banda de l'Escola Municipal de Música de Mataró fa una revisió de la història d'amor, contradiccions i passions partint de l'imaginari dels clàssics Romeu i Julieta i West Side History, que el porta a les músiques de la tradició amercicana, des del swing dels 50 fins al funk dels 80.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la Fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Romeu i Julieta Story
Dilluns 25 de maig
19 h
Teatre Monumental

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...