16 de maig 2015

Recuperem el Teatre Arnau: campanya popular al Paral•lel per la reobertura de la sala



publicat per
16 de maig de 2015

L'edifici està molt degradat i, malgrat que és propietat de l'Ajuntament des del 2011, no s'hi ha fet res

El grup impulsor Recuperem el Teatre Arnau celebrarà demà una jornada reivindicativa, amb activitats culturals, a l'Avinguda Paral·lel. Les activitats començaran a les 11.30 h amb l'actuació del Pallaso Miquelet i continuaran amb un concert de jazz i la lectura del manifest 'Recuperem el Teatre Arnau'. Aquest manifest demana la "intervenció urgent a l'edifici per acabar amb les goteres, la màxima catalogació de l'edifici", l'elaboració d'un pressupost per a la reparació integral de l'immoble, una gestió ciutadana del teatre i la continuïtat de l'activitat escènica.


El Teatre Arnau va ser construït en els primers anys del segle XX i hi van debutar artistes com la cupletista Raquel Meller i es va estrenar la cançó 'El relicario' de José Padilla. L'edifici és  propietat de l'Ajuntament de Barcelona des de l'any 2011 i està en desús des de fa més d'una dècada.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...