07 de gener 2016

Don Juan. Memòria amarga de mi

Don Juan. Memòria amarga de mi 
Del 7 al 31 de gener
 
Don Juan és un mite, un personatge condemnat a morir jove degut al seu caràcter antisocial que el porta a transgredir totes les normes ètiques i religioses, que coneix la seva condemna i va cap a ella amb pas ferm, doncs l’únic final digne a la seva vida dissoluta és una mort en la plenitud de la seva joventut.
Tanmateix, a Don Juan. Memòria amarga de mi, Don Juan és enganyat per aquesta mort que li nega el seu petó final i que l’obliga a viure enfrontat al seu passat i a les seves pors, però que li donarà també l’oportunitat de conéixer sentiments ignorats fins aleshores.

HORARIS
Dijous, divendres i dissabte a les 21.00.
Diumenge a les 20.00.

Reserves: info@lavilella.com   |   Telf: 93 113 20 15    |   Whatsapp:637 59 81 46

Ja podeu visitar la nova web de la Vilella


Els Reis Mags també ens han portat un regal a La Vilella: una nova pàgina web! Després d'haver hagut de suspendre el web per dos atacs seguits, tenim un espai totalment nou, tot i que encara una mica buit d'informació. Malgrat tot, l'anirem omplint poc a poc. 

Voleu fer-li un cop d'ull? Feu clic aquí
Si ets soci de La Vilella i ets del Poble Sec estigues atent al dia 004 de cada espectacle perquè podràs venir per 5€. I si véns acompanyat, el teu o la teva acompanyant també pagarà 5€.

Diumenge 10 de gener: dia 004 de Don Juan. Memòria amarga de mi.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...