diumenge, 10 de gener de 2016

"Interrupted": un viatge teatral de l'ordre al caos5-1-2016 Una vida perfecta i ordenada es pot convertir en  un autèntic infern en poc temps. Ho veureu a Interrupted, la peça teatral que es representa a l'escenari de la Nau Ivanow del 8 al 10 de gener.

És una creació d'En Vilo Teatro, una companyia internacional que va néixer l'any 2012 a Londres i que té seu a Madrid, tot i que té un caràcter itinerant que la porta a viatjar de ciutat en ciutat per tal d'establir tota mena de col·laboracions de caràcter multidisciplinari amb els artistes més diversos.
Aquesta peça que veureu a la Nau Ivanow ja va passar, amb èxit, pel festival d'Edimburg, on van aplaudir amb ganes la història d'una dona d'èxit que viu una vida ràpida i frenètica que acabarà passant-li factura.
I és que, en només sis dies, la protagonista d'aquesta història veurà com el control de la seva vida gairebé perfecta se li escapa de les mans i acaba submergida en un caos absolut i absurd.
Què ha passat amb aquella rutina mil·limetrada en què s'havia convertit la vida de la nostra protagonista? Us ho explica una comèdia divertidíssima, irreverent i absolutament original que s'inspira, és clar, en la vida real.
I és que l'esclat d'aquesta bombolla de seguretat i benestar on fins fa ben poc vivíem tots és el tema que dóna origen a aquesta proposta escènica, que us convida a pensar si en la vostra vida ho teniu tot sota el vostre control o si només us ho penseu.
Una creació col·lectiva de la companyia que, sobre l''escenari, defensen les actrius Ariana Cárdenas, Andrea Jiménez, Esther Ramos i Noemi Rodríguez. Us voleu fer una idea de com és l'espectacle? Doncs feu un cop d'ull a aquest vídeo.

Interrupted
Dia: del 8 al 10 de gener, a les 21 h (divendres i dissabte) i a les 19 h (diumenge)
Espai: Nau Ivanow
Preu: 12 €
Més informació, clicant aquí

publicat per
http://lameva.barcelona.cat

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: