dissabte, 23 de gener de 2016

Arriba la representació de ‘La Petita Passió de Sant Fructuós’

publicat per
http://diaridigital.tarragona21.com


Amb motiu de la cloenda del 25è aniversari de la primera representació de La Passió Sant Fructuós, la secció jove de l’Associació Cultural Sant Fructuós representarà dissabte 23 de gener, al Teatre Metropol, ‘La Petita Passió de Sant Fructuós’.
L’obra és una adaptació per a joves, infants i famílies de la representació teatral de La Passió de Sant Fructuós. Inspirada en fets reals, recrea la història del bisbe Fructuós i els seus diaques Auguri i Eulogi, detinguts, jutjats i executats per la seva condició de cristians l’any 259 dC. Una història plena de valors i ambientada en la Tàrraco dels segle III, moment que els emperadors Valerià i Gal·liè decretaren la persecució contra les comunitats cristianes a
l’imperi romà.
L’entrada a la representació és gratuïta. Les invitacions es poden recollir al Teatre Metropol en el seu horari de taquilla (dimecres i dijous de 12 a 14 h i divendres 12 a 14 h i de 18 a 20 h o una hora abans de l’espectacle). La primera sessió és a les 17.00 h, destinada a grups d’esplais i la segona, a les 21.00 h, al públic en general.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: