19 de gener 2016

Teatre de l'Aurora

Teatre de l'Aurora
Butlletí 299dilluns, 18.01.16  facebook  twitter  youtube
-
Opinió I Josep M. Ribaudí: 'Pura màgia. Un espectacle que no s'hauria de perdre ningú'
Josep M. Ribaudí opina sobre 'Refugiada
poètica' de Claire Ducreux
L'igualadí Josep Maria Ribaudí, espectador de teatre, opinador i membre de la Comissió de Programació del Teatre de l'Aurora, ha publicat un article a AnoiaDiari sobre l'espectacle Refugiada poètica que podrem veure aquest cap de setmana a l'escenari de l'Aurora.
Sobtre aquest muntatge, Ribaudí escriu: "A l'espectacle no li calen paraules per transmetre un munt de sensacions: tendresa, poesia, sensibilitat, generositat... totes expressades amb el cos, tot fet des d'una mena d'absència, com si no estigués connectada al món que nosaltres coneixem. Se'm fa difícil explicar amb paraules el que la Claire transmet sense fer-ne servir ni una. Pura màgia. Un espectacle que no s'hauria de perdre ningú".
 
Llegir l'article complet
-
 
TEATRE VISUAL
Claire Ducreux presenta 'Refugiada poètica'
22/23/24 GENER
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
REFUGIADA POÈTICA
CLAIRE DUCREUX
Un captivador espectacle de gran bellesa visual que ja ha tocat el cor de milers d'espectadors d'arreu del món. L'artista Claire Ducreux combina totes les disciplines artístiques (teatre visual, mim, clown, dansa...) que l'han nodrit per crear un espectacle carregat de tendresa i emocions amb veritables moments de màgia teatral.A Refugiada poètica, una coproducció del Mercat de les Flors, un vagabund converteix un parc en el seu refugi provisional, dues tanques en les portes del seu somni, un pont es torna vaixell i una escultura en el seu company de viatge. Un muntatge de gran bellesa, compassat per la neu que cau de tant en tant, una mica, una mica més... fins la tempesta.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I Nous abonaments: 4 espectacles per 40€
Abonament 4 espectacles per 40€
Al Teatre de l'Aurora renovem els nostres abonaments per tal que, si t'agrada molt venir al nostre teatre, et surti encara més econòmic.
T'oferim un abonament de 4 espectacles per només 40€(33% de descompte). Els 4 espectacles s'han de triar entre aquells marcats com a abonables en la nova Programació Gener/Abril 2016.
Els abonaments es poden adquirir fins el 29 de febrer trucant al telèfon 93 805 00 75..
 
Més informació
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...