10 de gener 2016

"Els clàssics van al Cabaret", un programa ple d'estil al Teatre Akadèmia






Sota la direcció d'Andrea Segura descobrim peces d'Arnold Schönberg i altres autors, fins el 17 de gener
Dll, 21/12/2015 - 12:27
El Teatre Akadèmia ens obre les portes del seu nou espectacle anomenat "Els clàssics van al Cabaret". Del 19 de desembre al 17 de gener, arriba aquesta oportunitat per descobrir un programa ple de peces que Arnold Schönberg va realitzar a principis del segle passat durant la seva jove maduresa.
Totes les cançons segueixen l'estil del cabaret berlinès més pur. D'aquesta manera, la cançó, el piano a quatre mans, els compositors d'àmbits culturals diferents es barregen sense una continuïtat per entretenir-nos, divertir-nos i fer-nos partícips dels contrastos.
Aquesta és una cita cultural plena de manifestos tants picants com subversius, complexos, de música lleugera i amb un punt molt canalla. Així Uma Ysamat i Josep Colom ens conviden a formar part de les vetllades de riquesa musical i força interpretativa del Teatre Akadèmia, fins a mitjans de gener.

Els clàssics van al Cabaret
Dies: del 19 de desembre fins al 17 de gener
Espai: Teatre Akadèmia
Entrades: 22 €
Més informació, clicant aquí

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...