09 de gener 2016

Aquest dissabte arriben a Tordera “Els Pastorets de l’Esplai”, representats per un grup de gent gran de l’entitat



03209Aquest dissabte, 9 de gener, amb les festes de Nadal ja acabades, arriben a Tordera “Els Pastorets de l’Esplai”, escrits pel torderenc Joan Surós. Un grup de gent gran de l’Esplai pujaran a l’escenari del Teatre Clavé per representar uns pastorets una mica diferents dels habituals, amb l’acompanyament del cor de l’Esplai i de la coral de la Parròquia. El president de l’entitat, Miquel Pujol, explica com va néixer la idea de dur a terme aquesta funció.
Vm
pastorets esplai 1
00:00
R
P
La gent de l’Esplai ja ha representat els pastorets durant aquests dies de festes a les dues residències de gent gran de Tordera, Can Comte i l’Albert. Miquel Pujol diu que tots els actors han fet un esforç molt gran i anima la gent de Tordera a anar-los a veure.
Vm
pastorets esplai 2
00:00
R
P
“Els Pastorets de l’Esplai” es representaran aquest dissabte, 9 de gener, a les 6 de la tarda, al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 2 euros i tota la recaptació es destinarà íntegrament a Càrites Tordera. Es podran comprar aquest dijous i divendres, durant tot el dia, a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera.
publicat per
http://radiotordera.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...