22 de gener 2016

Aprofita aquest cap de setmana per veure "Sembla que Rigui" de MONT PLANS

LA SECA - ESPAI BROSSA 20.01.2016           
       
SEMBLA QUE RIGUI
amb MONT PLANS 
 
“Ja imagino el que dirà la gent quan vinguin a dir-me l'últim adéu. Si és que ve algú: "Se la veu tranquil·la. Sembla que dormi! Ha quedat molt bé! De fet ha quedat ben igual! No, ha quedat millor que quan era viva!" 
 
 
Júlia Català i Verdaguer va néixer el 1914 i va sobreviure a dos marits, un fill, a la Marilyn Monroe, al Nino Bravo, al Chaplin i a nou Sant Pares. Ens explica el seu pas per la vida des de l’altre cantó. Nosaltres li donarem permís per marxar.
 
El text interpretat en forma de monòleg per la Mont Plans i escrit per ella mateixa i l’Òscar Constantí, repassa una realitat com és la mort des de diferents mirades: biològica, social i sentimental. Sense morbositats innecessàries però amb rigor i valentia.

PROMO VIRTUAL
Us oferim als VIRTUALS entrades a 9€ els dies 22, 23 i 24 de gener
ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi:virtual, i fer click a Finalitzar Compra. 
Horari: De dimecres a divendres 20.00h. Diumenge 18.00h
Preu: Dimecres i dijous: 7€. Divendres, dissabte i diumenge: 18€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 1h i 15min

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...