14 de gener 2016

Gran resposta del públic en la temporada del 90è aniversari

pinf641
publicat per
http://www.pastoretsdecalaf.cat

Aquesta temporada Els Pastorets de Calaf, que celebren 90è aniversari, estan vivint una gran afluència de públic d’arreu del país, que vol viure en directe aquest gran espectacle vinculat a les Festes de Nadal. Fins a dia d’avui ha estat un no parar de parlar i de viure aquesta tradició feta espectacle a Calaf, la Capital dels Pastorets.
El dia de Reis es van cloure els Pastorets Infantils de Calaf que aquest any ha programat una representació més, passant de dues l’any passat a tres aquesta temporada. Ha estat un gran èxit de participació, amb més de 130 actors en escena, que ha gaudit d’una impressionant afluència de públic amb més de 1.400 espectadors.
Per altra banda, Els Pastorets de Calaf ja han arribat a la tercera representació de les sis que s’han programat aquesta temporada, el dia de Nadal i cada diumenge de gener. Fins al moment està sent un èxit de públic ja que fins i tot s’ha hagut de penjar el rètol d’entrades exhaurides en la representació del passat 3 de gener. Les altres dues representacions han estat pràcticament plenes, sumant fins ara més de 1.700 espectadors.
El públic valora molt positivament les novetats introduïdes en l’apartat artístic com són la renovació de la música a càrrec de Mn. Valentí Miserachs, interpretada per la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i cantada per la coral ARTSinNOVA. També l’estrena de nous decorats que posen l’accent en l’espectacularitat de la posada en escena de l’obra de Josep Maria Folch i Torres.
I en acabar cada representació es produeix la simbiosis total entre actors i espectadors. Qui ho desitja, i cal dir que són molts, es pot fer una fotografia amb els personatges centrals de l’obra: el Rovellò, el Lluquet, el Satanàs, el Llucifer… i alguns dimonis i pastors.
Cal recordar que els Pastorets de Calaf encara es faran fins a final de gener, cada diumenge a les 17.30 hores al Casal de Calaf.
Podeu fer la compra d’entrades on-line a través de portal: entrades.pastoretsdecalaf.cat
Atenció!!! Només queden tres representacions!!!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...