19 de gener 2016

Un Dimarts Màgic molt japonès amb SHOOT OGAWA (Dimarts 26 de gener, 20:30h)


DIMARTS MÀGICS
amb SHOOT OGAWA 
dimarts 26 de gener de 2016
Nascut i criat al Japó, Shoot Otawa va començar amb 10 anys al món de la màgia. Des de llavors les seves interpretacions s'han vist per tots els canals de televisió del Japó i ha participat en talk shows, programes de varietés i programes familiars. Ha produït més de deu vídeos donant a conèixer la seva màgia i inclús ha protagonitzat "Magic Master", un popular còmic japonès. Actualment resideix als EUA.

La seva popularitat s'ha traduït en premis com: la primera plaça al London's MacMillan International Magic Convention aconseguit gràcies al seu Doubled-Hand Matrix and Ninja Rings routines i al 2003 va ser el “Mag de l'Any” per l'Acadèmia Americana de Màgia. En aquell mateix any es va publicar la seva biografia al Japó. Shoot és un dels millors mestres japonesos de l'entreteniment a Estats Units.


PROMO VIRTUAL
Us oferim als VIRTUALS entrades a 10€ el dia 26 de  gener.
ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi: magic, i fer click a Finalitzar Compra. 
Horari: dimarts 20:30h.
Preu: 12€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 60 minuts

http://www.holyshoot.com/
MÉS INFORMACIÓ
Twitter
Facebook
Instagram
Website

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...