14 de gener 2016

Viatge al centre de la Terra (s. XXI)






Una espectacular versió de la famosa novel·la de Jules Vernes 
Dm, 05/01/2016 - 08:00
Viatge al centre de la Terra (s. XXI) és una versió de la novel·la escrita el 1864 per Jules Vernes, considerat el pare de la ciència-ficció. L’espectacle, dirigit a nens a partir de 4 anys, gira al voltant de l’Eva i l’Ava, dues germanes que marxen a Islàndia seguint els passos d’un avantpassat. Un cop allà es trobaran amb en Hans, un guia que els acompanyarà en un espectacular viatge al centre de la Terra. Durant el trajecte, els tres protagonistes ens conduiran per uns móns subterranis ballant tota mena de ritmes i interactuant amb altres personatges virtuals i imatges en moviment.
Durant prop d’una hora el públic podrà gaudir de dansa, imatges visuals, dramatúrgia i música. Tot gràcies a Roseland Musical, una companyia amb més de trenta anys d’experiència, i Franc Aleu, un artista visual guardonat en l’última edició dels Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat, que ja havien col·laborat en l’anterior producció, Pinocchio. L’esperit innovador de la companyia i de l’artista Franc Aleu coincideixen amb la ploma de Verne, que presenta trets innovadors, amb idees fresques i herois progressistes que somien a descobrir nous móns i arribar on ningú ha arribat.

Trobareu més informació de l'espectacle al web de SaT! Teatre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...