28 de gener 2016

El colpidor espectacle Hikikomori s’estrena amb part de les entrades esgotades

publicat per
http://mataroradio.cat



Hikikomori és la nova proposta teatral del cicle ‘Fet a Mataró’. Dirigit per Pere Vàzquez, busca fer visible una de les problemàtiques del Japó que també afecta als adolescents catalans, l’agorafòbia. Com a conseqüència de la pressió social, al Japó molts joves es tanquen a les seves habitacions per a desconnectar de la realitat. En aquesta producció, l’espectador viu la problemàtica des de l’interior de l’habitació del protagonista i observa com reacciona el seu entorn.
L’espectacle s’estrenarà divendres a Can Gassol i s’oferiran dues sessions més diumenge. La direcció preveu que la funció pugui fer gira pels instituts catalans per a conscienciar els joves. Hikikomori no és un drama gaire explícit.
La producció s’ha assajat durant tres mesos i compta amb un repartiment principalment mataroní. Amb noms com Santi Clavell, Mireia Lorente, Eloi Gómez, Toni Luna l Lídia Rovira.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...