diumenge, 31 de gener de 2016

S'acaba el gener i ja hem abandonat la dieta...

Aigua de gener, tot l'any va bé
Llegeix al navegador
Mentre anem donant forma a la 36a edició de FiraTàrrega, comencem l'any amb notícies que ens fan una il·lusió especial i que ens agrada compartir amb tu.

La ira dels peixos viatja a Santiago de Xile

Nit Blanca: La Ira dels Peixos
La producció de la Fira La ira dels peixos, dirigida per Ignacio Achurra, participa al festival Santiago a Mil de Xile. L'espectacle, que va inaugurar FiraTàrrega 2014, es va poder veure també al Parc de la Ciutadella de Barcelona el setembre de 2014, dins els actes commemoratius del Tricentenari de 1714.

Estades per coneixer la realitat artística europea

La Fira, a través del projecte europeu CASA, impulsa unes estades per a conèixer la realitat artística d'altres països. La convocatòria s'adreça aprofessionals del sector i els interessats poden fer arribar la sevasol·licitud fins al dia 2 de febrer.
Saber-ne més

I a més...

Prop del 75% de les companyies catalanes participants a FiraTàrrega són contractades després del seu pas per la Fira.Saber-ne més
"Som molt més que el lloc on vivim". Article de Jordi Duran a la revista belga Klaxon núm. 4. sobre arts a l'espai públic.Descàrrega gratuïta en epub

Altres esdeveniments escènics. Properes cites

La fira FETÉN de teatre infantil, que arriba al 25è aniversari, tindrà lloc a Gijón del 21 al 26 de febrer, amb la presència del Circ Bover, El Espejo Negro, els xilens Teatro de Ocasión, Albadulake, La Familia Scalofrini, entre molts altres artistes.
Saber-ne més

I recorda: FiraTàrrega 2016, del 8 a l'11 de setembre

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: