12 de gener 2016

Els Pastorets de Berga apleguen més de 1.800 espectadors

publicat per : http://www.naciodigital.cat

L'agrupació teatral la Farsa valora molt positivament la consolidació d'aquesta tradició

 | Actualitzat el 11/01/2016 a les 20:44h
Pastorets de Berga. Foto: La Farsa
Malgrat que els Pastorets de Serafí Pitarra ja es coneixen a Berga, i han estat interpretats durant anys sense gairebé cap interrupció, el seu èxit continua essent metòdic i garantit. I és que, segons ha informat l'Agrupació Teatral La Farsa, el nombre d'assistents dels Pastorets es consolida per sobre de les 1.800 entrades venudes, en total, 1832, una xifra molt similar a la de l'any passat, que es va quedar en les 1863, i que referma la garantia de continuïtat d'aquesta tradició. 

D'aquesta manera, doncs, La Farsa fa una valoració molt positiva d'aquesta temporada de Nadal que va finalitzar diumenge i que, com a novetat, incloïa diverses modificacions en parts del guió i en determinades escenes. Això, segons va explicar a NacióBerguedàuna de les seves directores, Montserrat Minoves, es va aplicar per agilitzar més l'obra i, per altra banda, minimitzar-ne el missatge masclista que es desprenia de l'època en què va ser escrita.

Amb aquestes modificacions, ha recordat l'agrupació teatral a través d'un comunicat, s'ha aconseguit una representació més “dinàmica”, amb una durada total de dues hores i 20 minuts, comptant la mitja part, que no s'ha allunyat del guió escrit per Pitarra, i que ha mantingut la seva naturalesa, fidelitat i originalitat.

Per altra banda, durant les cinc interpretacions dels Pastorets hi han participat un total de 115 persones, a part del personal tècnic i altres voluntaris. Tots ells, realitzant una valuosa tasca de manteniment de les tradicions que, any rere any, Berga aprova i valora. 
 
Pastorets de Berga. Foto: La Farsa

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...