06 de gener 2016

El 3 de gener es reprendran els Pastorets d’Igualada que enguany celebren 57 anys de representacions consecutives.


publicat per
http://radioigualada.cat/

La pròxima funció serà el 3 de gener que es farà una sessió a les 12 del migdia i una altra a ¼ de 7 de la tarda. L’última representació dels Pastorets de Folch i Torres serà el 10 de gener al migdia. El director de l’elenc, Francesc Ferrer recorda que les sessions matinals són lleugerament més curtes que les de la tarda. Tot plegat per acostar els Pastorets a un públic infantil. Els Pastorets d’Igualada intenten innovar constantment per aconseguir trobar nous al·licients a les funcions. Aquest any, a més, s’han hagut de reposar alguns elements decoratius perquè s’estaven fent malbé.
Les representacions van començar el 20 de desembre al Teatre Municipal l’Ateneu. En aquests moments, encara s’han de fer 3 funcions més dels Pastorets de Folch i Torres o l’Adveniment de l’Infant Jesús. Aquest 2016 també se celebrarà el centenari d’aquestes Pastorets, que es van estrenar el 1916.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...