dissabte, 11 de juny de 2016

Noir (i no ens referim al gelat, sinó a la crua realitat)


NoirDamià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Aula Júnior +15 anys, dirigit per Oriol Colomer, presenta aquesta creació col·lectiva a partir de textos de Guy Foissy; un collage d’escenes que tenen un denominador comú: expressen tot el que ens indigna i ens resulta intolerable en aquest món violent i convuls. Una aproximació colpidora que a través de l’humor negre mostra sense embuts una realitat ben fosca.

Direcció: Oriol Colomer

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 11 de juny de 2016
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: