03 de juny 2016

Nou espectacle de La Calòrica al Tantarantana!

Ha arribat El Profeta
Aquesta setmana al Tantarantana estrenem El Profeta el nou espectacle de La Calòrica (Bluf, La nau dels bojos, Editto Búlgaro, Sobre el fenòmen de les feines de merda), un muntatge intens i magnètic que es reflexiona sobre per què creiem el què creiem.
I tu? En què creus?
ESTRENA!
El Profeta
De l'1 al 26 de juny a Baixos22 (estrena 2 de juny)
1916: Una noia ha tingut una aparició de Crist a la capella del seu poble. 1967: Un metge decideix fer el primer trasplantament de cor a Ciutat del Cap. 2016: Una dona s'ha curat miraculosament després d'abandonar el tractament mèdic per la seva malaltia. Què creiem? I què és el que ens porta a creure-ho? Sobre aquestes preguntes reflexiona El Profeta.

El Profeta és el setè espectacle de la companyia La Calòrica (Bluf, Sobre el fenomen de les feines de merda, La Nau dels Bojos – Premi Adrià Gual-, Eddito búlgaro – Premi Quim Masó), una obra reflexiona, o més aviat dissecciona, la nostra manera d’enfrontar-nos a les creences.
ENTRADES
I a Àtic22
 
ATIC22!
Historia de mi huida
Del 26 de maig al 12 de juny a Àtic22
Una Mare que fa sis setmanes que va marxar sense donar cap explicació. Una Filla que s'ha tancat a casa i fa guàrdia al menjador. Dues dones que inevitablement s'estimen i es causen dolor."Interpretacions arriscades i contundents", Voltar i Voltar
Més info | Teaser
RESERVES
Ja tenim a punt
tota la programació del mes de juny!
Aprofita el mes de juny...
T'esperem al teatre!
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.
Reps aquesta notificació perquè formes part de la llista de correu del Teatre Tantarantana

Ens trobes a:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
Barcelona, CT 08001
Spain

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...