diumenge, 5 de juny de 2016

La tercera ona

La tercera ona

La tercera onadaDamià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Aula Júnior 13 anys, dirigit per Enric Domingo, presenta aquest espectacle inspirat en l’experiment que va realitzar el professor d’història Ron Jones amb els seus alumnes de secundària. 
L'experiment consistia en recrear un sistema totalitari en el context limitat d'una aula i va haver de suspendre's al cap de poc temps ja que el professor Jones va constatar que se li escapava de les mans.
Aquesta experiència va inspirar el llibre " The Wave " de Morton Rhue, l'any 1981 , i la pel·lícula alemanya "L'Ona" de Dennis Gansel, l'any 2008 .
Direcció: Enric Domingo
Dramatúrgia: Creació col·lectiva

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 5 de juny de 2016
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: