29 de juny 2016

El festival Poesia i+ s’expandeix pel Maresme



El festival Poesia i+ nascut a Caldes d’Estrac continua aquest estiu la seva expansió per la comarca i ja són set els municipis maresmencs que hi acolliran actuacions. Enguany, a més de Caldes, s’incorporen Canet de Mar, Dosrius i Mataró als municipis que ja ho van fer l’any passat: Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Arenys de Mar. Una altra de les novetats d’aquest 2016, segons informa l’organització, és que el festival tindrà tres directors (enlloc de dos), la Mireia Calafell, en Martí Sales i en Pere Almeda.
Actuacions
La prèvia del festival tindrà lloc el 2 de juliol als Jardins del Xifre d’Arenys de Mar amb la Festa Estellés. El Poesia i+ s’inaugurarà, però, el dijous 7 de juliol a Canet de Mar amb els dos espectacles Amor. Arrels, branques i fulles i Acorar. Durant els dos caps de setmana del festival, del 7 al 10 i del 14 al 17 de juliol, la programació del Poesia i+ comptarà amb la participació de noms destacats. El dia 17, Recuerdos de Ypacaraí, i les actuacions del grup Ran, Ran, Ran i la del cantautor Joan Colomo clouran a Caldes d’Estrac aquesta nova edició del festival.
Ubicacions
Arenys de Mar | Jardins del Xifré (Riera Pare Fita, 61)
Canet de Mar  | Escola de Teixits de Punt (Plaça Indústria, 1)
Sant Andreu de Llavaneres | Jardins de Can Caralt (Carretera de Sant Vicenç, 14)
Mataró | Pati del Cafè Nou (La Riera, 110)
Sant Vicenç de Montalt | Parc dels Germans Gabrielistes (Camí del Padró s/n)
Dosrius | El Pou de Glaç (Canyamars)
Caldes d’Estrac – Fundació Palau | Parc de Can Muntanyà (Carrer de la Riera, 54)

Publicat per
28 de juny de 2016
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...