diumenge, 12 de juny de 2016

L'aniversari de la Bella DormentL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Aula júnior 10 anys dirigit per Jèssica Pèrez presenta aquesta adaptació a partir de La Bella Dorment de Charles Perrault i els Germans Grimm.

De petits ens explicaven contes. Ara, ja no som tan petits i ens mirem aquelles històries fent-nos preguntes, amb uns ulls crítics, brillants, plens d’humor i fins hi tot amb un toc musical. L’aniversari de la Bella Dorment és una altra mirada d’aquell dia en que la princesa es va punxar el dit i gràcies a un príncep valent tot va acabar bé (o això diuen).

Direcció: Jèssica Pèrez
Música: Ruben Bes

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 12 de juny de 2016
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

L'aniversari de la Bella Dorment Damià Costa ©

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: