dissabte, 18 de juny de 2016

El tast


L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Taller de Creació, sota la direcció de Toni Arteaga, presenta aquesta aquesta creació col·lectiva a partir del conte de Roald Dahl que narra el sopar que fa una família distingida, sibarita (i esnob) amb molta ironia i cinisme.

Els senyors Paiella, família de rics empresaris vitivinícoles, celebren les noces d’or i han convidat un grup d’amics molt especials. Abans de sopar es trobaran a les caves centenàries de la família per gaudir d’un tast dels millors grans reserves que envelleixen a la bodega. La vanitat dels personatges, però, farà que la festa es comenci a torçar...

Direcció: Toni Arteaga

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.


Publicat per
http://culturamataro.cat
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 18 de juny de 2016
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: