18 de novembre 2017

David Verdaguer i Mar Ulldemolins protagonitzen l’obra ‘Un cop l’any’



‘Un cop l’any’, de Bernard Slade, s’ha estrenat aquest mes de novembre al Teatre Poliorama de Barcelona. L’obra, protagonitzada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins, està dirigida per Àngel Llàcer. La roda de premsa i primera prèvia es va presentar el passat dia 9 amb gran expectació.
‘Un cop l’any’ és una comèdia romàntica on veurem els protagonistes, interpretats per Verdaguer i Ulldemolins, que després de passar una nit junts en un hotel decideixen continuar la seva relació secretament, decidint que es trobaran un cop l’any, el mateix dia a la mateixa habitació.

Mentrestant, la seva vida segueix amb les seves respectives famílies. Són 25 anys de relació en què passaran i els passaran moltes coses. Veurem els canvis que van fent els dos joves al llarg d’aquests anys, i podrem riure i plorar amb una història entranyable que remourà emocions.
Les interpretacions de David Verdaguer i Mar Ulldemolins són genials; fan una bona parella teatral, se’ls veu còmodes en els seus personatges i, sobretot, Angel Llàcer hi incorpora una direcció acurada i sensible.

No us perdeu ‘Un cop l’any’ perquè, a més de ser una obra divertida i còmica, sobretot al començament, a mida que anem entrant en les seves vides, anirem aprofundint en les seves personalitats canviants pel pas dels anys i compartint situacions personals que es van explicant al llarg de l’obra.

Publicat per
Verdaguer, Llàcer i Ulldemolins | Fotos: Vicens Tomàs
Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...