29 de novembre 2017

TAULA DE L'ESPECTADOR- DESEMBRE

Taula de l'espectador: DESEMBRE
ÀRIES DE RESERVAT
De Marc Rosich
del 29 de novembre al 9 de desembre
Una soprano coloratura i la seva pianista, eterna companya de penes, han estat contractades per a un concert privat molt especial de cap d’any. Gent de gustos peculiars i força cars, volen rebre el nou any amb una celebració amb música fina en directe, però sense cap testimoni de tot el que passi dins el reservat. Demanen el típic repertori dels concerts de cap d’any: des d’opereta en alemany i arranjaments vocals de valsos vienesos, fins a l’ensopida i irremeiable marxa Radetzky. Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s’atura de cop. No queda ningú viu. Ha arribat la fi del món. Només elles han sobreviscut. Però... per què elles, sí, i la resta, no? Què els ha salvat? Haurà estat la música?
L’alegria efervescent encomanadissa dels valsos vienesos contrasta amb el paisatge devastador, i és així com en l’espectacle s’obren les portes al més inesperat i grotesc.
ACTIVITATS
DIMARTS 28 DE NOVEMBRE 18h. Convidem a dos membres de la Taula de l'Espectador a assistir a l'assaig general amb la Companyia i el director. Reserva la teva plaça ataulaespectador@gmail.com

DIVENDRES 8 DE DESEMBRE. Col·loqui postfunció amb la companyia i el director, conduït per l'Enric Umbert. Pots comprar la teva entrada aquí
Encara pots gaudir de preus especials amb la venda anticipada. COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES
JUGANT AMB LA MÀGIA
De Hausson
Direcció de Ferran Madico

Del 13 de desembre al 21 de gener
La màgia és un joc?  Els jocs poden ser màgics?
Aquestes són algunes de les preguntes que us plantejareu en el nou espectacle d’en Hausson, Jugant amb la Màgia.
En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, el billar, el parxís, el cub Rubik, la ruleta, els daus, el Black Jack o el bingo... a les mans d'un mag?
Les respostes les trobareu a Jugant amb la Màgia, un espectacle on els jocs prenen el protagonisme per esdevenir els actors principals d’un gran muntatge màgic on la realitat supera la ficció. O potser és la ficció que supera la realitat?
Imagineu-vos en Hausson jugant al billar, intentant resoldre un cub Rubik o fent un bingo amb tot el públic... Una experiència que només viuran els espectadors que vinguin a gaudir de l’espectacle i a compartir els jocs que proposarà el Mag.
Jugant amb la Màgia s’hi despleguen efectes de tota mena, des de la màgia de saló, les grans il·lusions i fins un sorprenent repertori de números de manipulació (l’especialitat d’en Hausson), molts d’ells inèdits fins avui.
En resum, Jugant amb la Màgia us ofereix tot un seguit de vivències extraordinàries, en les quals el públic i el mag es converteixen en insòlits i fantàstics companys de jocs...
DIMECRES 27 DE DESEMBRE Col·loqui postfunció Itinerari "Fantasia a escena" en col·laboració amb Recomana.cat
Compra aquí les teves entrades.
INAUGURACIÓ DEL CICLE LECTURES DRAMATITZADES.
EL GRAN FRACAROLI
de la Cia Els Pirates.
La Seca Espai Brossa obre les portes a alumnes i professors de l'Institut del Teatre i Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia a oferir lectures dramatitzades d'obres de Joan Brossa.
Dimarts 19 de Desembre de 2017 a les 20h
El gran Fracaroli
direcció d'Adrià Aubert CIA Els Pirates

Els Pirates Teatre recuperen diferents textos de poesia escènica Brossiana al voltant d'El Gran Fracaroli, un text inèdit on el mateix autor va recuperar diverses peces mai representades anteriorment. Una bona ocasió per conèixer la dramatúrgia de Joan Brossa.
cal reservar entrada a info@laseca.cat
ACTIVITAT GRATUÏTA
PROPERES LECTURES

Dimarts 30 de Gener de 2018 a les 20h
Cavall al Fons
direcció de Francesc Sabater

Dimarts 20 de Febrer de 2018 a les 20h
Aquí al Bosc
direcció de Jordi Casado

Dimarts 20 de Març de 2018 a les 20h
Ahmosis I, Amenofis IV, Tutenkhamon
Missal de Caragat i El Bell Lloc
direcció de Francesc Sabater

Dimarts 17 d'Abril de 2018 a les 20h
El Sol amb Cara
direcció de Laia Alsina Ferrer

Dimarts 22 de Maig de 2018 a les 20h
Al Canigó ja no hi ha àguiles
direcció de Begoña Moral

Dimarts 26 de Juny de 2018 a les 20h
Olga Sola
direcció de Sadurní Vergés
Cal confirmar assistència a info@laseca.cat
Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com i gaudir de les nostres promocions i activitats exclusives.

Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.
MÉS INFORMACIÓ
Comparteix totes les teves opinions a les nostres xarxes socials sobre aquestes activitats amb el HT
#EspectadorBrossa 

LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...