29 de novembre 2017

El Cyrano de Lluís Homar fa residència i preestrena a La Sala



L’actor es torna a preparar a Argentona, a les ordres de Pau Miró, abans d’estrenar a Temporada Alta

Lluís Homar, un dels millors actors del país, ha tornat a escollir Argentona per preparar el seu següent espectacle. El 8 de desembre estrena al Temporada Alta de Girona la seva versió d’un clàssic, Cyrano i per preparar-ho s’ha instal·lat amb tot l’equip a Argentona per fer una residència d’una setmana que culminarà amb la pre-estrena de l’espectacle dissabte 2 a les 20:30h a la pròpia Sala i amb entrades a la venda.

L'obra, traduïda per Albert Arribas, amb dramatúrgia i direcció de Pau Miró, està interpretada per Lluís Homar sobre l’escenari acompanyat per Joan Anguera, Àlex Batllori, Albert Prat i Aina Sánchez. La companyia Bitò Produccions – que ja va instal.lar-se a Argentona fa tres anys per a preparar la pre-estrena de Terra Baixa - torna a La Sala per posar a punt aquesta obra que s’estrenarà a Girona e i posteriorment farà temporada al Teatre Borràs de Barcelona a partir del 15 de desembre.

A partir del proper dimarts 28 de novembre ja es podran adquirir les entrades de la preestrena a Argentona, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, al web municipal i a taquilla des d’una hora abans. El preu serà de 10 euros l’entrada anticipada i 13 euros a taquilla.

Cyrano de Bergerac, un clàssic
Lluís Homar torna a posar-se sota la batuta de Pau Miró. Ara, per interpretar el famós cavaller francès. Després de l’experiència de Terra Baixa en què Lluís Homar interpretava tot sol els personatges principals de l’obra de Guimerà ara, el tàndem Miró – Homar aborda el clàssic d’Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac, acompanyats amb el mateix equip artístic de Terra Baixa: l'escenografia de Lluc Castells, la música de Sílvia Pérez Cruz, el so de Damien Bazin, les llums de Xavier Albertí i David Bofarull i el moviment d'Oscar Valsecchi entre d'altres. Aquesta vegada compten amb cinc actors damunt l’escenari, però els seus objectius són els mateixos que a Terra Baixa, tractar un clàssic popular com una matèria sensible. No escatimaran ni un bri de la càrrega psicològica dels personatges, però tampoc descuidaran la lleugeresa i la vivacitat amb la que Rostand relata aquest conte d’espases i versos.

PUBLICAT PER

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...