25 de novembre 2017

Torna el festival més gran per als més petits

Teatre de l'Aurora
Butlletí 346dimecres, 22.11.17 facebook  twitter  youtube
-
AQUEST CAP DE SETMANA TORNA EL FESTIVAL MÉS GRAN PER ALS MÉS PETITS DE TOTS
-
Torna el festival El Més Petit de
Tots al Teatre de l'Aurora
-
25/26 NOVEMBRE
'Bojos per les pomes': Dissabte a les 12 h i 17:30 h
'Blink Flash Duncan': Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
 
INFANTIL
 
Més informació i venda d'entrades de 'Bojos per les pomes'
Més informació i venda d'entrades de 'Blink Flash Duncan'
Aquest cap de setmana el Teatre de l'Aurora es converteix, per vuitè any consecutiu, en un dels escenaris d'El Més Petit de Tots, el festival d'arts escèniques per als més petits (0-5 anys) més gran d'Europa, que enguany arriba a la seva tretzena edició en 14 teatres d'11 municipis dels Països Catalans. A Igualada podrem veure dues propostes d'èxit: l'espectacle Bojos per les pomes de la companyia danesa Teater Nordkraft; i Blink Flash Duncan, la nova producció del Mercat de les Flors i l'Associació Blink Flash que estrena al festival. La celebració del festival a Igualada compta, un any més, amb el suport de la clínica dental juvenil i familiar Boca a boca.
Bojos per les pomes és un meravellós espectacle visual on el so i el moviment són els protagonistes absoluts, i on descobrirem que les coses ordinàries poden ser extraordinàries. I Blink Flash Duncan és una de les sorpreses més agradables del festival, on l'Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats a l'escenari que estan relacionats amb una emoció, un color i una música..
-
EL CENTRE DENTAL BOCA A BOCA SORTEJA QUATRE VALS D'ATENCIÓ ODONTOLÒGICA ENTRE EL PÚBLIC DEL FESTIVAL
-
El centre dental
juvenil i familiar Boca a boca amb El Més Petit de Tots
-
La celebració del festival El Més Petit de Tots al Teatre de l'Aurora compta, per quart any consecutiu, amb el suport del centre dental juvenil i familiar Boca a boca, d'Igualada. Durant els dos dies de festival, el públic podrà omplir una butlleta per participar en el sorteig de tractaments odontològics per a quatre nens o nenes, fins que compleixin cinc anys. Margarida Ferrer, responsable de la clínica dental juvenil i familiar, explica que "des de Boca a boca apostem per una odontologia des de la infància, per poder gaudir d'una bona salut bucodental tota la vida. Això també és cultura. I és feina de tots, com clíniques i teatres, crear tàndems per poder enriquir els nostres infants en la millor salut, tant oral com intel·lectual". El centre dental juvenil i familiar Boca a boca està situat al Passeig Verdaguer, 55, d'Igualada. Més informació a www.bocaaboca.cat.
Llegir-ne més
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...