16 de novembre 2017

Els nens desagraits



Sectes, religió i família a 'Els nens desagraïts'

Llàtzer Garcia és l'autor de l'obra que interpreta a la Sala Beckett la companyia resident Arcàdia.

Els nens desagraïts és l'obra que tanca la trilogia sobre la família del dramaturg Llàtzer Garcia. Una trilogia que s'iniciava amb La terra oblidada i continuava amb La pols, i en què l'autor porta a escena la impossibilitat de tallar amb les arrels, per molt que hom ho intenti. Els nens desagraïts també és el resultat de la feina feta per la companyia Arcàdia com a resident de la Sala Beckett. Els resultats es podran veure a partir del 15 de novembre a la mateixa sala, si bé l'estrena serà cinc dies abans al Festival Temporada Alta de Girona.

Llàtzer Garcia s'ha inspirat en la història d'una secta real que va existir en els anys vuitanta del segle passat. A Sant Gregori, prop de Girona, es reunia una comunitat de famílies liderada per una dona autoproclamada Missatgera de Déu que van abandonar les seves amistats per agermanar-se en una rígida comunitat catòlica. Els membres renunciaven a tots els plaers i vivien en una estricta pobresa tot esperant la fi del món. Hi van arribar a néixer criatures que, amb el pas del temps, van sortir a un món completament desconegut per a ells.

Muguet Franc, Guillem Motos, Ramon Pujol i Teresa Vallicrosa són els intèrprets d'aquesta inquietant història que estarà a la Beckett fins al 10 de desembre. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...